Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 28 septembrie 2016

Cordon bleu











Minunat de gustos, putem umple si cu ciuperci tocate calite sau altceva

1 piept de pui dezosat sau file de porc
Cateva ciuperci proaspete sau conservate
300 gr cașcaval tăiat felii pentru Sandwich
300 gr șuncă presata sau mușchi
2-3 oua, faina și pesmet pentru prajit
Condimente, sare și piper
1 ardei capia rosu
Putin mustar

Pieptul se taie în felii mai mari, se pune fiecare bucata într-o punga de plastic și se bate ușor cu ciocanul de șnițele ca sa se întindă. Condimentam carnea, ungem fiecare porție cu mustar, asezam o felie de cașcaval, una de șuncă, ardei tăiat bețișoare sau cubulete și ciupercile bine scurse de apa. Merge foarte bine si cu ardei copt scurs de zeama. Dacă folosim ciuperci proaspete le tăiem felii sau cubulete și le calim puțin pana se evapora apa. Rulam foarte bine și fixam cu scobitori ca sa nu iasă umplutura la prăjit.  Pudram rulada cu sare și pe dinafara, trecem prin faina, ou bătut și pesmet. Dacă va ajunge oul se poate trece de doua ori, va iesi mai crocanta. Dam la frigider pt 30 de minune ca sa se întărească compozitia  Punem la prăjit în ulei încălzit și întoarcem pe toate părțile.  Lăsați pana se rumenește frumos, le scoateti pe servetele si cand este gata se scot scobitorile. E bun atât rece cat și cald. Servim cu garnitura de piure de cartofi și muraturi Se poate umple cu ce aveți prin frigider. Am facut si cu ce aveam prin frigider, pieptul batut, cascaval felii subtiri peste si salam de sibiu. Rulam, dam prin faina, ou batut pesmet si inca o data. Prajim

Niciun comentariu: